Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon’da Üretilmesi İçin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ İle Görüşülecek Reviewed by Momizat on . Yerli ve Milli Otomobil'in Merzifon da Üretilmesi için destekler sürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sn. Hüseyin SAKA ve Ak Parti Eski İlçe Başkanı Yerli ve Milli Otomobil'in Merzifon da Üretilmesi için destekler sürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sn. Hüseyin SAKA ve Ak Parti Eski İlçe Başkanı Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon’da Üretilmesi İçin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ İle Görüşülecek

Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon da Üretilmesi için destekler sürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sn. Hüseyin SAKA ve Ak Parti Eski İlçe Başkanı Sn. Hasan ÇİLEZ Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun DAĞDELEN’i ziyaret ederek gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

“Yerli ve Milli Otomobil Fabrikasının Merzifon’a Gelmesi için Mesai Gözetmeksizin Gecesini Gündüzüne Katarak Mücadele Veren Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Dursun DAĞDELEN in , Milliyetçi Hareket Partisi Merzifon İlçe Teşkilatı Olarak Yanında Olduğumuzu Merzifon’un Yararına Çakılacak Bir çivi İçin bile Parti Olarak Taşın Altına Elimizi Değil Gövdemizi koyacağımızı belirtirim” diyen Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sn. Hüseyin SAKA2ya teşekkür ederiz.Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun DAĞDELEN :

Merzifon Belediye Başkanı Alp KARGI,Amasya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kadir Kutay SAMSUN,Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sn. Hüseyin SAKA,Ak Parti İlçe Başkanı Yasin KUZUCU’nun da katılacağı planlanacak bir heyetle , önümüzde ki günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Devlet BAHÇELİ ile görüşüleceğini belirtti.

Merzifon Belediye Başkanı Alp KARGI, Amasya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kadir Kutay SAMSUN,Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sn. Hüseyin SAKA, Ak Parti İlçe Başkanı Yasin KUZUCU  ve Ak Parti Eski İlçe Başkanı Sn. Hasan ÇİLEZ’e  desteklerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunarım. El birliği ile İnşallah bu projeyi Merzifon’a getireceğiz.İnanmak başarmanın yarısıdır ve biz inanıyoruz bu proje Merzifon da gerçekleşecek.

Dursun DAĞDELEN

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası