Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon’da Üretilmesi İçin Sırada ki Yol Haritamiz Reviewed by Momizat on . 28 Aralık 2017 tarihinde Amasya Valiliği'n de Amasya Valisi Sn. Dr. Osman VAROL önderliğin de Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon’da Üretilmesi İçin basın açıkl 28 Aralık 2017 tarihinde Amasya Valiliği'n de Amasya Valisi Sn. Dr. Osman VAROL önderliğin de Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon’da Üretilmesi İçin basın açıkl Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon’da Üretilmesi İçin Sırada ki Yol Haritamiz

Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon’da Üretilmesi İçin Sırada ki Yol Haritamiz

28 Aralık 2017 tarihinde Amasya Valiliği’n de Amasya Valisi Sn. Dr. Osman VAROL önderliğin de Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon’da Üretilmesi İçin basın açıklamasında bulunulmuş olup Amasya da faaliyet gösteren  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ile bir takip komisyonu kurulmuştur.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na resmi başvurular Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılmış olup Amasya Valiliğimizin hazırlamış olduğu katalog sunulmuş aynı zaman da Ekonomi Bakanı Sn. Nihat ZEYBEKÇİ ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sn. Gülşen ORHAN ile görüşülmüştür ve  Yerli Otomobili üretecek 5 iş adamından biri olan VESTEL Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cengiz ULTAV ile görüşüldü.

Yerli ve Milli Otomobilin Merzifon da üretilmesi için çalmadık kapı bırakmıyoruz ve bırakmayacağız bu konu ile ilgili gelişmeleri kamuoyuna sürekli sunacağız.Sırada ki Hedefimiz  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ile birlikte oluşturulan heyet ile  Yerli Otomobili üretecek 5 iş adamından kalan 4’ü ile  görüşmek ve bu görüşmeler için randevu taleplerimiz iletilmiştir.

Merzifon TSO Facebook sayfamızda ki hazırlamış olduğumuz proje videomuz sizlerin desteğiyle 100.000 kişiye ulaşmış ve 40.000’nin üzerinde görüntüleme yapılmış olup daha çok kişiye ulaşmak ve kamuoyu oluşturmak için lütfen videomuzu paylaşalım.

Dursun DAĞDELEN

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası

Yerli Otomobilin Merzifon'da Üretilmesi İçin Lütfen Paylaşalım

Yerli ve Milli Otomobil'in Üretilmesine Merzifon Talip.Kamuoyu oluşturmak için lütfen Paylaşalım teşekkürler.

Merzifon TSO paylaştı: 16 Aralık 2017 Cumartesi