Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon’da Üretilmesi İçin Girişimlerimiz Devam Ediyor Reviewed by Momizat on . Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dursun DAĞDELEN,Meclis Başkanı Sn. Mustafa ATAK,Yönetim Kurulu Üyelerimiz Namık CANGÜL,Ender BASMACI Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dursun DAĞDELEN,Meclis Başkanı Sn. Mustafa ATAK,Yönetim Kurulu Üyelerimiz Namık CANGÜL,Ender BASMACI Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon’da Üretilmesi İçin Girişimlerimiz Devam Ediyor

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dursun DAĞDELEN,Meclis Başkanı Sn. Mustafa ATAK,Yönetim Kurulu Üyelerimiz Namık CANGÜL,Ender BASMACI,Mehmet ÇELİKÖRS ve Bülent UZUN ile Ankara’ya yapmış olduğumuz temaslarda memleketimizin yetiştirdiği nadide bürokratlardan Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Sn. Hasan DAVULCU ile görüştük.Görüşmemizde memleket meselelerinde Hasan DAVULCU’nun zaman kavramı olmaksızın her türlü desteğe memleketi için hazır olduğunu söylemesi bizleri gururlandırdı.Kendilerine misafirperverliğinden dolayı Merzifon halkı adına sonsuz şükranlarımı sunar bizlerin de her zaman yanında olduğumuzu bildiririm.

Dursun DAĞDELEN

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası