Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon’da Üretilmesi İçin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na Resmi Başvuru Yapıldı Reviewed by Momizat on . Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Dursun DAĞDELEN tarafından Yerli ve Milli Otomobilin Merzifon da üretilmesi için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na resmi olar Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Dursun DAĞDELEN tarafından Yerli ve Milli Otomobilin Merzifon da üretilmesi için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na resmi olar Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon’da Üretilmesi İçin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na Resmi Başvuru Yapıldı

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Dursun DAĞDELEN tarafından Yerli ve Milli Otomobilin Merzifon da üretilmesi için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na resmi olarak başvuru yapıldı.Projemizi inceleyen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Sn. Dr. Veysel YAYAN projemizi olumlu şekilde karşılayarak, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Dr. Faruk ÖZLÜ’nün yurt dışında olması sebebi ile bakanımızın yurt dışından döndüğünde kendisine bizzat elden teslim edeceğini ifade ederek teslim aldı.

Öncelikle projemizin bu safhaya getirilmesinde emeği olan Amasya Valimiz Sn. Dr. Osman VAROL bey ve İlçemiz Kaymakamı Sn. Gürkan DEMİRKALE,Merzifon Belediye Başkanı Sn. Alp KARGI ve Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Meclis Başkanımız olan Sn. Mustafa ATAK’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.Projeyi Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası olarak sonuna kadar takip edeceğiz.Bir sonraki hedefimiz 5 Babayiğit ile görüşmek. Yerli ve Milli Otomobilin Merzifon da üretilmesi için çalmadık kapı bırakmayacağız bu konu ile ilgili gelişmeleri kamuoyuna sürekli sunacağız.

Dursun DAĞDELEN

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası