Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon da üretilmesi İçin Zorlu Holding İle Görüşüldü Reviewed by Momizat on . Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Dursun DAĞDELEN tarafından Yerli ve Milli Otomobilin Merzifon da üretilmesi için 5 Babayiğit den biri olan VESTEL Yönetim Kurulu Ü Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Dursun DAĞDELEN tarafından Yerli ve Milli Otomobilin Merzifon da üretilmesi için 5 Babayiğit den biri olan VESTEL Yönetim Kurulu Ü Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon da üretilmesi İçin Zorlu Holding İle Görüşüldü

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Dursun DAĞDELEN tarafından Yerli ve Milli Otomobilin Merzifon da üretilmesi için 5 Babayiğit den biri olan VESTEL Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cengiz ULTAV ile görüşüldü. Yerli ve Milli Otomobilin Merzifon da talip olmamızdan memnuniyet duyduğunu belirten ULTAV projemizi Ahmet Nazif ZORLU’ya elden teslim edeceğini söyleyerek teslim aldı.Projemizle ilgilenen ve elinden gelen desteği sunacağını söyleyen Sn. Cengiz ULTAV’a şükranlarımı sunuyorum.

Yerli ve Milli Otomobilin Merzifon da üretilmesi için çalmadık kapı bırakmıyoruz ve bırakmayacağız bu konu ile ilgili gelişmeleri kamuoyuna sürekli sunacağız.

Dursun DAĞDELEN

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası