Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon da üretilmesi İçin Ekonomi Bakanı Sn. Nihat ZEYBEKÇİ ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Sn. Gülşen ORHAN İle Görüşüldü Reviewed by Momizat on . Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Dursun DAĞDELEN tarafından Yerli ve Milli Otomobilin Merzifon da üretilmesi için Ekonomi Bakanı Sn. Nihat ZEYBEKÇİ ile Cumhurbaşka Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Dursun DAĞDELEN tarafından Yerli ve Milli Otomobilin Merzifon da üretilmesi için Ekonomi Bakanı Sn. Nihat ZEYBEKÇİ ile Cumhurbaşka Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon da üretilmesi İçin Ekonomi Bakanı Sn. Nihat ZEYBEKÇİ ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Sn. Gülşen ORHAN İle Görüşüldü

Yerli ve Milli Otomobil’in Merzifon da üretilmesi İçin Ekonomi Bakanı Sn. Nihat ZEYBEKÇİ ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Sn. Gülşen ORHAN İle  Görüşüldü

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Dursun DAĞDELEN tarafından Yerli ve Milli Otomobilin Merzifon da üretilmesi için Ekonomi Bakanı Sn. Nihat ZEYBEKÇİ ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bire bir görüşüp sunum yaptı.Ekonomi Bakanı Zeybekçi yerli ve milli otomobilin üretim tesisinin Karadeniz de  olma ihtimalinin çok yüksek olduğu ama Karadeniz’in hangi bölgesinde olacağı belli değil İnşallah emekleriniz boşa gitmez ve Merzifon da olur dedi.Yaptığımız sunumu detaylarına kadar anlatma fırsatı bulduk.Resmi olarak başvurularımızı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı  ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine yaptığımızı belirttik.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Dursun DAĞDELEN tarafından Yerli ve Milli Otomobilin Merzifon da üretilmesi için Külliyede ki ikinci görüşmemizi ise 2 dönem milletvekilliği yapmış şimdi ise Cumhurbaşkanlığı başdanışmanlığı görevine getirilen Sn. Gülşen ORHAN ile yaptık. Yerli ve Milli Otomobilin Merzifon da talip olmamızdan memnuniyet duyduğunu belirten ORHAN projemizi Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a teslim etmek üzere teslim aldı.Projemizle ilgilenen Ekonomi Bakanı Sn. Nihat ZEYBEKÇİ ve Cumhurbaşkanı başdanışmanı Sn. Gülşen ORHAN’a şükranlarımı sunuyorum.

Projeyi Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası olarak sonuna kadar takip edeceğiz.Bir sonraki hedefimiz 5 Babayiğit ile görüşmek. Yerli ve Milli Otomobilin Merzifon da üretilmesi için çalmadık kapı bırakmıyoruz ve bırakmayacağız bu konu ile ilgili gelişmeleri kamuoyuna sürekli sunacağız.

Dursun DAĞDELEN

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası