YENİ MERZİFON TSO YÖNETİM VE MECLİSİ’NDEN ZİYARETLER Reviewed by Momizat on . Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN,Meclis Başkanı Mustafa ATAK ,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Şaban KEFE,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali YILDI Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN,Meclis Başkanı Mustafa ATAK ,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Şaban KEFE,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali YILDI Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » YENİ MERZİFON TSO YÖNETİM VE MECLİSİ’NDEN ZİYARETLER

YENİ MERZİFON TSO YÖNETİM VE MECLİSİ’NDEN ZİYARETLER

Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN,Meclis Başkanı Mustafa ATAK ,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Şaban KEFE,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali YILDIZ,Yönetim Kurulu Sayman Üye Nail ALMAÇ,Yönetim Kurulu Üyesi Haydar KÖSE ve Yönetim Kurulu Üyesi Alper PAÇACIOĞLU göreve gelmelerinin ardından kurumlara ziyaretlerde bulundular. İlk olarak Merzifon İlçe Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE’yi ziyaret eden heyet Kaymakam DEMİRKALE’ye Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası plaketi ve Merzifonda üretilen El Dokuması Kravat hediye ettiler ardından İlçe Emniyet Müdür’ü Ali GÖKCE’yi  ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman GÜL’ü ziyaret eden heyet yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.Ziyaretler hatıra fotoğrafı ile sona erdi.