YENİ MERZİFON TSO YÖNETİM VE MECLİSİ’NDEN ZİYARETLER DEVAM EDİYOR. Reviewed by Momizat on . Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN,Meclis Başkan Yardımcısı Erhan ÖZÇANAK ,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Şaban KEFE,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıs Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN,Meclis Başkan Yardımcısı Erhan ÖZÇANAK ,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Şaban KEFE,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıs Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » YENİ MERZİFON TSO YÖNETİM VE MECLİSİ’NDEN ZİYARETLER DEVAM EDİYOR.

YENİ MERZİFON TSO YÖNETİM VE MECLİSİ’NDEN ZİYARETLER DEVAM EDİYOR.

Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN,Meclis Başkan Yardımcısı Erhan ÖZÇANAK ,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Şaban KEFE,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali YILDIZ,Yönetim Kurulu Sayman Üye Nail ALMAÇ, ve Yönetim Kurulu Üyesi Haydar KÖSE  göreve gelmelerinin ardından kurumlara ziyaretlere devam ediyorlar.Merzifon İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Hakan KAHRAMAN’ı ziyaret eden heyet faaliyetlerimiz ve projelerimiz hakkında bilgi verdi ve temiz toplum için her türlü işbirliği’ne açık olduklarını belirttiler ardından Cumhuriyet Başsavcısı Faruk KAYNAK’ı ziyaret ettiler Başsavcı Faruk KAYNAK’a Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası plaketi hediye ettiler ardından Kıdemli Hakim Yusuf ÖZKAN’ı ziyaret eden heyet yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.Ziyaretler hatıra fotoğrafları ile sona erdi.