Yeni Hizmet Binamız ile Çok Yakında Hizmetinizdeyiz Reviewed by Momizat on . Odamızın hizmet alanlarının çeşitlenmesi ve üye sayısındaki artışlarla ortaya çıkan ihtiyaçtan dolayı Odamız Yönetim Kurulunun son yıllardaki titiz çalışmaları Odamızın hizmet alanlarının çeşitlenmesi ve üye sayısındaki artışlarla ortaya çıkan ihtiyaçtan dolayı Odamız Yönetim Kurulunun son yıllardaki titiz çalışmaları Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » Yeni Hizmet Binamız ile Çok Yakında Hizmetinizdeyiz

Yeni Hizmet Binamız ile Çok Yakında Hizmetinizdeyiz

oda12-1

Odamızın hizmet alanlarının çeşitlenmesi ve üye sayısındaki artışlarla ortaya çıkan ihtiyaçtan dolayı Odamız Yönetim Kurulunun son yıllardaki titiz çalışmaları sonucu 07.12.2013 tarihinde yeni hizmet binamızın temelleri atılmış bulunmaktadır.

125 m² olarak hizmet veren esi binamızın ilçemizin giderek gelişen ekonomisine cevap vermekte zorlanması ve yeni hizmet alanlarındaki artışlar nedeniyle Odamız ilçemize yakışan daha modern ve teknolojik bir bina ile toplamda 750m² lik bir alanda hizmet verecektir.  Yeni hizmet binamız toplamda 4 kattan oluşmaktadır. Zemin katı eski haliyle küçük, görünüm itibari ile meydanımıza yakışmayan ve aynı zamanda bölge esnafına hizmette yetersiz olan Yahya baş Camiine ait olacaktır. Yahya Baş Camii eski haliyle 130 m² olarak hizmet vermekteydi. Camii, Yeni Hizmet binamız ile toplamda 350-400 m² lik bir alanda hizmet verecektir. Bay-Bayan ayrı olmak üzere lavabo ve ibadet yerleri bulunacak olan Yahya Baş Camii ilçemiz merkezine yakışan görüntüsü ve modern hali ile ilçemiz halkının hizmetine sunulacaktır.

Yeni binamızın 1. Katı Ticaret Sicili ve Ticaret Odası olmak üzere hizmet verecek olan hizmet katımıza ait olacaktır. 2. Katta yönetim ve toplantı odaları, 3. Katta ise Meclis toplantı odası ve 150 kişilik konferans salonu bulunacaktır.

Ticaret ve Sanayi Odası olarak amacımız; ilçemizin gelişen ve büyüyen ülke ve dünya ekonomisine ayak uyduracak donanıma sahip olmasını sağlamaktır. Bu bağlamda odamız üyesi 15 şirketin 42 ülkeye ihracat yapması ve sektörlerinde giderek güçlenen diğer şirketlerimizin varlığı bizi bu konuda ayrıca heyecanlandırmaktadır. Bu amaçla elimizden gelenin en iyisini yapmaya her an hazır olduğumuzu belirtir ve Ekim 2014 gibi bitmesi planlanan Yeni Hizmet Binamızın değerli Merzifon halkına şimdiden hayırlı olmasını dileriz.

Fatih ALTINAY

Yönetim Kurulu Başkanı

NOT: Yeni Hizmet Binamızın inşaatı bitene kadar Odamız, Cami Cedit Mah. Muammer Aksoy Sk. Bilgin İşhanı kat:1 (Taç Mağazası Yanı, Sistem Dershanesi altı) adresinde hizmet vermektedir.