ÜYELERİMİZİN VE HEMŞEHRİLERİMİZİN RAMAZAN BAYRAMINI İÇTENLİKLE KUTLUYORUM. Reviewed by Momizat on . Dayanışma içinde, birlik ve beraberlikle idrak ettiğimiz bir Ramazan ayını geride bırakmanın ve bayrama erişmenin mutluluğu içindeyiz. Bayramlar dostluk ilişkil Dayanışma içinde, birlik ve beraberlikle idrak ettiğimiz bir Ramazan ayını geride bırakmanın ve bayrama erişmenin mutluluğu içindeyiz. Bayramlar dostluk ilişkil Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » ÜYELERİMİZİN VE HEMŞEHRİLERİMİZİN RAMAZAN BAYRAMINI İÇTENLİKLE KUTLUYORUM.

ÜYELERİMİZİN VE HEMŞEHRİLERİMİZİN RAMAZAN BAYRAMINI İÇTENLİKLE KUTLUYORUM.

Dayanışma içinde, birlik ve beraberlikle idrak ettiğimiz bir Ramazan ayını geride bırakmanın ve bayrama erişmenin mutluluğu içindeyiz. Bayramlar dostluk ilişkilerimizi geliştirdiğimiz, geleneklerimizi ve adetlerimizi gelecek kuşaklara aktardığımız kıymetli günlerimizdendir.

Bayramlar aynı zamanda yardım elimizi uzatmamıza ve güzellikleri paylaşmamıza da vesiledir.Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası adına üyelerimizin ve hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını içtenlikle kutluyor; ülkemizin ve şehrimizin daha nice bayramlara huzur ve bereketle erişmesini diliyorum.

Dursun DAĞDELEN

TOBB Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı