ÜYELERİMİZE SAĞLIKTA BİR YENİLİK DAHA Reviewed by Momizat on . Samsun Büyük Anadolu Hastanesi ile Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası arasında ki sağlık protokolüne istinaden isteyen üyelerimiz ve 1. derece yakınları bu haftad Samsun Büyük Anadolu Hastanesi ile Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası arasında ki sağlık protokolüne istinaden isteyen üyelerimiz ve 1. derece yakınları bu haftad Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » ÜYELERİMİZE SAĞLIKTA BİR YENİLİK DAHA

ÜYELERİMİZE SAĞLIKTA BİR YENİLİK DAHA

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi ile Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası arasında ki sağlık protokolüne istinaden isteyen üyelerimiz ve 1. derece yakınları bu haftadan itibaren bir buçuk ay boyunca Ortopedi,Genel Cerrahi,Beyin Cerrahi,Üroloji ve Göz Polikliniklerinde ücretsiz muayene olabileceklerdir.

Salı ve Cuma günleri ilçemizden Samsun Büyük Anadolu Hastanesine ücretsiz araç kaldırılacaktır.

Ayrıntılı bilgi almak ve hastaneden yararlanmak üzere iletişim:

Mücahit İYİMAYA:0 533 153 6137

Dursun DAĞDELEN