ÜYELERİMİZE ÖZEL NEFES KREDİSİ İLE İLGİLİ DENİZBANK İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI Reviewed by Momizat on . Üyelerimize özel düşük faizli, yüksek limitli ve Kredi Garanti Fonu destekli NEFES kredisi için Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN, Merzifon Denizbank Şube Üyelerimize özel düşük faizli, yüksek limitli ve Kredi Garanti Fonu destekli NEFES kredisi için Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN, Merzifon Denizbank Şube Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » ÜYELERİMİZE ÖZEL NEFES KREDİSİ İLE İLGİLİ DENİZBANK İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

ÜYELERİMİZE ÖZEL NEFES KREDİSİ İLE İLGİLİ DENİZBANK İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Üyelerimize özel düşük faizli, yüksek limitli ve Kredi Garanti Fonu destekli NEFES kredisi için Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN, Merzifon Denizbank Şube müdürü Sertaş ÖZDEMİR ve Denizbank Operasyon Yönetmeni Orhan Başar ÖLÇER ile görüşütü.Yapılan görüşmede piyasa analizi yapılarak Üyelerimize özel düşük faiz kullanımı ve ödeme kolaylıkları gündeme getirildi.Detaylı bilgiler için üyelerimizin Merzifon Denizbank Şubesi ile görüşmesi gerekmektedir.