ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ SEKTÖREL EYLEM PLANI ÇALIŞMALARI GÖRÜŞÜLDÜ. Reviewed by Momizat on . Valiliğin başlattığı sektörel eylem planında sanayi çalışma grubunu ağırladık. Amasya Üniversitesi Merzifon MYO Müdürü  Doç. Dr. Arif GÖK ,Amasya Üniversitesi M Valiliğin başlattığı sektörel eylem planında sanayi çalışma grubunu ağırladık. Amasya Üniversitesi Merzifon MYO Müdürü  Doç. Dr. Arif GÖK ,Amasya Üniversitesi M Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ SEKTÖREL EYLEM PLANI ÇALIŞMALARI GÖRÜŞÜLDÜ.

ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ SEKTÖREL EYLEM PLANI ÇALIŞMALARI GÖRÜŞÜLDÜ.

Valiliğin başlattığı sektörel eylem planında sanayi çalışma grubunu ağırladık. Amasya Üniversitesi Merzifon MYO Müdürü  Doç. Dr. Arif GÖK ,Amasya Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü akademik personeli Doç. Dr. Mehmet Burak BİLGİN ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden Araştırmacı Erhan BİÇER Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN’i ziyaret ederek  Amasya Sektörel Eylem Planı Çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde sanayinin geliştirilmesi için yapılması gerekenler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.Aynı zamanda kendilerine yerli ve milli otomobil’in Merzifon da üretilmesi için yaptığımız girişimler ve yol haritamız hakkında bilgi verdik.