ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ ÇALIŞTAYI ENDÜSTRİ 4.0 ODAMIZDA YAPILDI Reviewed by Momizat on . Odamız M. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU konferans salonunda yapılan Çalıştay İlçe  Kaymakamımız Sn. Gürkan DEMİRKALE,Amasya Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Metin ORBA Odamız M. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU konferans salonunda yapılan Çalıştay İlçe  Kaymakamımız Sn. Gürkan DEMİRKALE,Amasya Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Metin ORBA Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ ÇALIŞTAYI ENDÜSTRİ 4.0 ODAMIZDA YAPILDI

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ ÇALIŞTAYI ENDÜSTRİ 4.0 ODAMIZDA YAPILDI

Odamız M. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU konferans salonunda yapılan Çalıştay İlçe  Kaymakamımız Sn. Gürkan DEMİRKALE,Amasya Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Metin ORBAY ,İlçe Emniyet Müdürü Sn. Ali GÖKCE, Merzifon MYO Müdürü Sn. Doç. Dr. Arif GÖK,KOSGEB AMASYA-ÇORUM İL MÜDÜRÜ Sn. Bayram Ali KUKUŞ,BST İl Müdürü Sn. Mürsel KULOĞLU,OSB Müdürü Sn. Hasbi ALTUNTAŞ ve Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yön. Krl. Bşk. Sn. Dursun DAĞDELEN ve Konuşmacı olarak gelen Karabük Üniversitesi’nden Sn. Prof. Dr. Kerim ÇETİNKAYA,Çalışma Uzmanı Sn. Ceylan ÇİFTÇİ,Sn. Dr. Banu ÖZKESER , iş adamları ve halkın katılımlarıyla gerçekleşti.

Çalıştayın Açılışında konuşan DAĞDELEN

Üretim sahasındaki her şeyin veri ürettiği, nesnelerin birbirleriyle konuşarak sistemlerin ideal şartlarda çalışmasını sağladığı, bu verilerin ortak bir havuzda toplanıp gerçek zamanlı olarak analiz edildiği, farklı süreçlerdeki yöneticilerin kendilerine özel olarak hazırlanmış raporlara otomatik ve anlık olarak erişebildiği bir tesis hayal edin… İşte Endüstri 4.0 vizyonu bu.

Böyle bir Çalıştay’a ev sahipliği yapmaktan onur ve gurur duymaktayım. Ülkemizin yetiştirdiği değerli profesörlerimiz ve değerli hocalarımız bizleri bilgilendirmek için buradalar dedi.

Çalıştay karşılıklı soru cevap halinde sona erdi.