TSO’DA YENİ YÖNETİM İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI Reviewed by Momizat on . Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni yönetim kurulu ve meclis divanı ilk meclis olağan toplantısını gerçekleştirdi. Merzifon TSO’nun Nisan ayı olan meclis Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni yönetim kurulu ve meclis divanı ilk meclis olağan toplantısını gerçekleştirdi. Merzifon TSO’nun Nisan ayı olan meclis Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » TSO’DA YENİ YÖNETİM İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

TSO’DA YENİ YÖNETİM İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni yönetim kurulu ve meclis divanı ilk meclis olağan toplantısını gerçekleştirdi. Merzifon TSO’nun Nisan ayı olan meclis toplantısı, 26 Nisan Perşembe günü Meclis Başkanı Mustafa ATAK’ın açılış konuşması ile başladı. 2018-2022 yılları arasında Merzifon TSO’da görev yapacak olan meclis üyeleri ve yönetim kuruluna başarılar diledi. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, Nisan ayında yürütülen faaliyetler sunum olarak meclis üyeleriyle paylaşıldı. Toplantıda konuşan Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun DAĞDELEN, üyelerin sandık başına giderek seçimini gerçekleştirdiklerini kaydetti. Seçimlerin artık geride kaldığını belirten DAĞDELEN, bundan böyle fark gözetmeksizin her meclis üyesinin Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası ve üyeler için çalışması gerektiğinin altını çizdi.

Meclis üyeleri sorunlar için sahada aktif rol almalı

Merzifon TSO’nun meclisinin daha genç ve dinamik olması için çaba gösterdiklerini vurgulayan DAĞDELEN ve ATAK, yeni dönemde de üyeye dokunan, kucaklayan, şehirde tüm kurum ve kurumlarla işbirliği içinde olan bir anlayış içinde olacaklarının altını çizdi. Tüm meclis üyelerinin sahada aktif olarak rol almaları ve üyelerin sorunlarının çözülmesi için inisiyatif kullanmaları gerektiğini belirttiler.