TSO Yönetiminden ERGÜL’e Hayırlı Olsun Ziyareti Reviewed by Momizat on . Merzifon TSO Başkanı Dursun DAĞDELEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Erkan ERGÜL'ü makamında ziyaret ettiler. Geçtiğimiz hafta Merzifon ilçe Emniy Merzifon TSO Başkanı Dursun DAĞDELEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Erkan ERGÜL'ü makamında ziyaret ettiler. Geçtiğimiz hafta Merzifon ilçe Emniy Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » TSO Yönetiminden ERGÜL’e Hayırlı Olsun Ziyareti

TSO Yönetiminden ERGÜL’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Merzifon TSO Başkanı Dursun DAĞDELEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Erkan ERGÜL’ü makamında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz hafta Merzifon ilçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Erkan Ergül’e Merzifon TSO Yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Dağdelen ve Yönetim Kurulu üyeleri de Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Erkan Ergül’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaretle Merzifon’daki sanayi ve genel durum hakkında da görüş alışverişinde bulunulurken, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Dağdelen tarafından İlçe Emniyet Müdürü Erkan Ergül’e plaket takdiminde bulunuldu.