TOBB’nin 73. Genel Kurulu Yapıldı Reviewed by Momizat on . Merzifon TSO Yönetimi Genel Kurul'a Katıldı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 73'üncü Olağan Genel Kurulu Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji  Üniversitesi Merzifon TSO Yönetimi Genel Kurul'a Katıldı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 73'üncü Olağan Genel Kurulu Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji  Üniversitesi Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » TOBB’nin 73. Genel Kurulu Yapıldı

TOBB’nin 73. Genel Kurulu Yapıldı

Merzifon TSO Yönetimi Genel Kurul’a Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 73’üncü Olağan Genel Kurulu Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji  Üniversitesi’nde yapıldı. Mali Genel Kurulda Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası’nı, Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Dağdelen, Meclis Başkanı Mustafa Atak, Yönetim Kurulu Üyesi Ender Basmacı ve Genel Sekreter Semih Sağlamer temsil ettiler.

Genel Kurul’un 23 Mayıs’taki ilk günü, TOBB Yönetimi ve Genel Kurul delegeleri ve konuklar, Anıtkabir’i ziyaret ederek ülkemizin kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulundular. Aynı gün TOBB’de bir resepsiyon verildi.

24 Mayıs Çarşamba günü  TOBB Ekonomi ve teknoloji Üniversitesi’nde toplanan TOBB Genel Kurulu  saygı duruşuyla başladı.  TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB ETÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bakanlar, delegeler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

TOBB’nin 73. Genel Kurulundan Kareler