Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarının Basın Toplantısı Merzifon TSO Meclis Salonunda Gerçekleşti Reviewed by Momizat on . 18-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Merzifon’da gerçekleştirilecek olan Amasya Tarım Fuarı ile ilgili Merzifon TSO’nun Meclis Toplantı Salonunda bir basın topla 18-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Merzifon’da gerçekleştirilecek olan Amasya Tarım Fuarı ile ilgili Merzifon TSO’nun Meclis Toplantı Salonunda bir basın topla Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarının Basın Toplantısı Merzifon TSO Meclis Salonunda Gerçekleşti

18-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Merzifon’da gerçekleştirilecek olan Amasya Tarım Fuarı ile ilgili Merzifon TSO’nun Meclis Toplantı Salonunda bir basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda Merzifon Belediye Başkanı Alp KARGI, Merzifon TSO Başkanı Dursun Dağdelen, Ziraat Odası Başkanı İsmail ÇELİK,  İlçe Tarım Müdürü Celal EKER, diğer kamu kurum yetkilileri ve basın kuruluşlarından temsilciler katıldı.

Amasya Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın tanıtımının yapıldığı ve etkinlik takviminin anlatıldığı toplantıda gerçekleştirilecek olan seminerler hakkında bilgi verildi.

Traktör ve yan sanayi, tohum, fide, fidan, gübre, ilaç sanayi, sulama ve plastik sektörü, hayvancılık, hayvansal üretim makineleri, veterinerlik hizmetleri ve hayvan sağlığı gibi konularda faaliyet ve hizmetlerini tanıtacak olan firmaların katılımı ile gerçekleşecek olan fuar, 18-21 Mayıs Perşembe günü Merzifon’da yapılacak.