TOBB BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU MERZİFON’DA Reviewed by Momizat on . Bölge Odalarını ziyaret etmek ve bazı açılış ve programlara katılmak, Oda Yönetim Kurulları ve Meclisleri ile ikili görüşmeler yapmak için ziyaretlerde bulunan Bölge Odalarını ziyaret etmek ve bazı açılış ve programlara katılmak, Oda Yönetim Kurulları ve Meclisleri ile ikili görüşmeler yapmak için ziyaretlerde bulunan Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » TOBB BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU MERZİFON’DA

TOBB BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU MERZİFON’DA

tso11 (Small) 4 (Small) 222 1tt

Bölge Odalarını ziyaret etmek ve bazı açılış ve programlara katılmak, Oda Yönetim Kurulları ve Meclisleri ile ikili görüşmeler yapmak için ziyaretlerde bulunan TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Merzifon TSO’ya yaptığı ziyarette yeni Hizmet Binamızı ziyaret edip Bedesten Osmanlı Mutfağı’nda Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimiz ile bir araya geldi.

Sayın Hisarcıklıoğlu yapmış olduğu ziyarette Odamız Yeni Hizmet Binasında incelemelerde bulundu, açılışı için tarih alan Sayın Hisarcıklıoğlu, açılış programına katılmak için yeniden Merzifon’a geleceğini söyledi. Hizmet Binasını inceledikten sonra Osmanlı Bedesten Mutfağında istişare Programına katılan Rifat HİSARCIKLIOĞLU toplantıda Merzifon TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih ALTINAY’dan bölge ile ilgili bilgiler aldı. Konuşmasında Sayın Altınay, Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler vererek, Merzifon’un parlayan bir ekonomi olduğunun altını çizdi. Sonrasında Merzifon’a yapılması planlanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Projesi ile ilgili bilgiler verdi. Sayın Hisarcıklıoğlu’nun da kısa bir konuşma yaptığı toplantıda; Bölge Odalarındaki birlik ve beraberliğin dikkatini çektiğinin altını çizen Sayın Hisarcıklıoğlu, bölge ekonomisinin büyük bir kısmını sırtında taşıyan Merzifon’dan övgüyle bahsetti. Merzifon’un 80 ülkeye ihracat yaptığını belirten Sayın Hisarcıklıoğlu, bu potansiyelin gün geçtikçe artacağının altını çizdi.

Toplantı sonrası kısa bir çay faslından sonra ziyaretine son veren Sayın Hisarcıklıoğlu, Yönetim kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimiz ile vedalaşıp diğer bölge ziyaretlerine devam etmek için Merzifon’dan ayrıldı.