SILVERLINE 2014 Yılında En Yenilikçi Marka Seçildi Reviewed by Momizat on . 5 Haziran’da Almanya’nın Bonn şehrindeki  World Conference Center’da düzenlenen görkemli bir tören ile SILVERLINE , 2014 yılının En Yenilikçi Ankastre Markası s 5 Haziran’da Almanya’nın Bonn şehrindeki  World Conference Center’da düzenlenen görkemli bir tören ile SILVERLINE , 2014 yılının En Yenilikçi Ankastre Markası s Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » SILVERLINE 2014 Yılında En Yenilikçi Marka Seçildi

SILVERLINE 2014 Yılında En Yenilikçi Marka Seçildi

5 Haziran’da Almanya’nın Bonn şehrindeki  World Conference Center’da düzenlenen görkemli bir tören ile SILVERLINE , 2014 yılının En Yenilikçi Ankastre Markası seçilmiştir.

Ticaret ve Sanayinin üst düzey karar vericilerinin yanı sıra medya ve politika alanında tanınmış simalarında dahil olduğu toplumun çeşitli gruplarının da katılımı ile 400’den fazla davetli, Bonn Birleşmiş Milletler Meydanı’nda Plus X Ödülü’nün onbirinci ödül töreni için bir araya geldi. Törende Odamız üyelerinden “SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ”nin SİLVERLİNE Markası, 2014 yılı En Yenilikçi Marka seçilmiş ve Plus X ödülüne layık görülmüştür. Odamıza ve Merzifon’umuza bu gururu yaşatan SİLVERLİNE Grubu Yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Plus X Ödülü Hakkında: Plus X Ödülü’nün ilk kez verildiği tarihten on yıl geçmiş olup bu ödül üreticilere, ürünlerinin kalitesinde yaptıkları atılım nedeniyle verilmektedir. 144 uzman ve tarafsız jüri üyesi, 25 Sanayi Sektöründen 23 profesyonel ortak ve yıllık 25 milyon Euro’dan fazla pazarlama kapasitesi ile Plus X Ödülleri, dünyadaki en geniş kapsamlı teknoloji, spor ve yaşam tarzı ödülleri olarak bilinmektedir.

Haftalarca süren süreç sonucunda uzmanlar teknoloji, spor ve yaşam tarzı alanlarındaki en güçlü ve en yenilikçi ürünleri değerlendirmektedir. Jüri, saygın Hansecontrol CERT Test Enstitüsü ve TÜV SÜD Ürün Hizmetleri tarafından desteklenmektedir.

silverline1 silverline3 silverline6 silverline7