SAMSUN BÜYÜK ANADOLU HASTANESİNDEN TSO ÜYELERİNE %25 İNDİRİM Reviewed by Momizat on . Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Büyük Anadolu Hastanesi arasında kurumsal sağlık anlaşması imzalandı. Sağlık alanında verdiği hizmetlerle Samsun'un Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Büyük Anadolu Hastanesi arasında kurumsal sağlık anlaşması imzalandı. Sağlık alanında verdiği hizmetlerle Samsun'un Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » SAMSUN BÜYÜK ANADOLU HASTANESİNDEN TSO ÜYELERİNE %25 İNDİRİM

SAMSUN BÜYÜK ANADOLU HASTANESİNDEN TSO ÜYELERİNE %25 İNDİRİM

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle Samsun’un öncü isimlerinden olan Büyük Anadolu Hastaneleri ile yapmış olduğumuz anlaşmayla birlikte Üyelerimiz ve birinci derece yakınları sağlık hizmetlerinden %25 indirimli olarak faydalanabilecekler. Salı ve Cuma günleri ilçemizden ücretsiz servis imkanı bulunmaktadır.

Üyelerimize önemle duyurulur.