Odamız Yönetiminden Amasya Valisi Salih IŞIK’a Ziyaret Reviewed by Momizat on . Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Dağdelen ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Amasya Valisi Salih Işık’a ziyarette bulundular.   Ziyarette Od Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Dağdelen ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Amasya Valisi Salih Işık’a ziyarette bulundular.   Ziyarette Od Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Odamız Yönetiminden Amasya Valisi Salih IŞIK’a Ziyaret

Odamız Yönetiminden Amasya Valisi Salih IŞIK’a Ziyaret

Ziyarette Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Dağdelen, ilçemiz Merzifon’daki sanayi ve ticaret tesisleri ile üretim kapasiteleri hakkında Vali Işık’a bilgi verdi. Ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür eden Vali Salih Işık, Merzifon’un Amasya’mızın sanayi alanında en gelişmiş ilçesi olduğunu ifade ederek, bu gelişimi daha ileri seviyelere taşımak için Merzifonlu sanayiciler ve Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği içerisinde çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. Ziyaretin sonunda TSO Yön. Krl. Başkanı Dursun Dağdelen, Vali Işık’a katkılarından ötürü plaket takdim etti.