MHP Grup Başkan Vekili Erhan Usta, Başkan Dağdelen’i Makamında Ziyarete Etti Reviewed by Momizat on . MHP Gurup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve beraberindeki heyet bir takım ziyaretlerde bulunmak için Merzifon’a geldi. MHP Grup Başkan Vekili Er MHP Gurup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve beraberindeki heyet bir takım ziyaretlerde bulunmak için Merzifon’a geldi. MHP Grup Başkan Vekili Er Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » MHP Grup Başkan Vekili Erhan Usta, Başkan Dağdelen’i Makamında Ziyarete Etti

MHP Grup Başkan Vekili Erhan Usta, Başkan Dağdelen’i Makamında Ziyarete Etti

MHP Gurup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve beraberindeki heyet bir takım ziyaretlerde bulunmak için Merzifon’a geldi. MHP Grup Başkan Vekili Erhan Usta, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Dağdelen’i makamında ziyaret etti.

Ziyareti esnasında Başkan Dağdelen’den Merzifon ekonomisi ve Merzifon Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler alan Sayın Usta, Merzifon’un gelişen ekonomisine değindi ve Merzifon’un son yıllarda gösterdiği gelişimden duyduğu memnuniyetin altını çizdi.