Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi ile İlgili Seminer Reviewed by Momizat on .   Bölgemizin güncel Ekonomi skalasına baktığımızda, Bölge Ekonomisini etkileyen en önemli parametrelerden birisinin Mesleki Eğitimin geliştirilememesinden    Bölgemizin güncel Ekonomi skalasına baktığımızda, Bölge Ekonomisini etkileyen en önemli parametrelerden birisinin Mesleki Eğitimin geliştirilememesinden  Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi ile İlgili Seminer

Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi ile İlgili Seminer

mesleki eğitim-2015

Bölgemizin güncel Ekonomi skalasına baktığımızda, Bölge Ekonomisini etkileyen en önemli parametrelerden birisinin Mesleki Eğitimin geliştirilememesinden kaynaklanan kalifiye eleman eksikliği olduğunu görmekteyiz.

Mesleki Eğitimin geliştirilmesinin ve bu konuda atılacak adımların ileride hem bölgemize hem ülkemize büyük getirilerinin olacağını hepimiz bilmekteyiz. Konu ile ilgili olarak AMASYA ÜNİVERSİTESİ Teknoloji Fakültesi’nin hazırlamış olduğu “Eğitimde Yenilikçi Yöntemler ve Paydaşlar Arasında İşbirliğinin Geliştirilmesi” isimli Proje çerçevesinde, Merzifon Akif GÜLLE Kültür Merkezinde 13.02.2015 tarihinde bir SEMİNER düzenlenecektir.

Konu ile ilgilenen, Mesleki Eğitim ile ilgili görüş ve önerisi olan tüm Üyelerimiz ve Halkımız davetlidir.