MERZİFON TSO’DAN PMYO MÜDÜRÜ SÜLEYMAN GÜL’E ZİYARET Reviewed by Momizat on . Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Süleyman Gül’ü makamında ziya Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Süleyman Gül’ü makamında ziya Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » MERZİFON TSO’DAN PMYO MÜDÜRÜ SÜLEYMAN GÜL’E ZİYARET

MERZİFON TSO’DAN PMYO MÜDÜRÜ SÜLEYMAN GÜL’E ZİYARET

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Süleyman Gül’ü makamında ziyaret ettiler

Yapılan ziyarette Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası çalışmaları başta olmak üzere Merzifon’un sosyo-ekonomik yapısı hakkında bilgiler veren TSO Başkanı Dağdelen, Polis Meslek Yüksek Okulu ve buna benzer kurum ve kuruluşların Merzifon’un dinamikleri arasında yer aldığını belirterek, Merzifon’a, esnaf ve tüccara her zaman fayda sağlayacağının altını çizdi. PMYO Müdürü Süleyman Gül ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Merzifon için yapılan hizmetlere değinerek daha bir çok yeniliği güzel ilçemize kazandıracaklarının altını çizdi. Merzifon’un şirin, sakin ve doğal güzellikleriyle dolu bir ilçe olduğunu, insanıyla esnafıyla ve yapısıyla örnek bir şehir olduğunu belirtti.