Merzifon TSO’dan iade-i ziyaret Reviewed by Momizat on . Merzifon TSO’dan iade-i ziyaret Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Dağdelen ve Meclis Başkanı Mustafa Atak ile Odamız Yönetim Kurulu Merzifon TSO’dan iade-i ziyaret Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Dağdelen ve Meclis Başkanı Mustafa Atak ile Odamız Yönetim Kurulu Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » Merzifon TSO’dan iade-i ziyaret

Merzifon TSO’dan iade-i ziyaret

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Dağdelen ve Meclis Başkanı Mustafa Atak ile Odamız Yönetim Kurulu üyeleri Namık Cangül, Serdar Demir, Ender Basmacı, Bülent Uzun, Hayati Gökçegöz  ve Mehmet Çelikörs Merzifon Emniyet Müdürü Seyfettin Süer’e ve Merzifon Vergi Dairesi Müdürü Yavuz Duran’a iade-i ziyarette bulundular. Merzifon TSO Yönetim Kurulu ziyaretlerinde Emniyet Müdürü Seyfettin Süer’e ve Vergi Dairesi Müdürü Yavuz Duran’a Merzifon’da yapmış oldukları çalışmalarından dolayı plaket verdiler.

Merzifon’un asayişi için çalışan Emniyet güçlerimize ayrıca geçmiş olsun dileklerinde bulunan Merzifon TSO Yönetim Kurulu üyeleri, “Her türlü terör saldırısını kınıyoruz. Hiçbir güç milletimizin birliğini ve beraberliğini bozamayacaktır” dedi.