Merzifon TSO’da Üyelere Yönelik İngilizce Kursu Başladı Reviewed by Momizat on . Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonında ve Merzifon Kaymakamlığının da desteklediği İngilizce kursu 18 Nisan Salı günü Merzifon TSO’nun eğitim salo Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonında ve Merzifon Kaymakamlığının da desteklediği İngilizce kursu 18 Nisan Salı günü Merzifon TSO’nun eğitim salo Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Merzifon TSO’da Üyelere Yönelik İngilizce Kursu Başladı

Merzifon TSO’da Üyelere Yönelik İngilizce Kursu Başladı

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonında ve Merzifon Kaymakamlığının da desteklediği İngilizce kursu 18 Nisan Salı günü Merzifon TSO’nun eğitim salonunda başladı.

Yurt dışına çıkan ve İngilizce bilmedikleri için sıkıntı yaşayan Merzifon TSO üyelerine yönelik düzenlenen 2 aylık temel İngilizce kursu hakkında bilgi veren Başkan Dağdelen; “ Dil öğrenmek bir zorunluluk olup ve bu amaçla ilçemizdeki firmaların yurtdışı açılımlarını da destekleme adına böyle bir adım attık” dedi.  Kursa katkılarından dolayı Kaymakam Ozan Balcı’ya da teşekkürlerini ileten Başkan Dağdelen, yeni bir kursun da sinyallerini verdi. KOSGEP destekli iş yeri açma projesi kapsamında başvuruları kabul gören 30 kişi için yeni bir kursun başlayacağını da sözlerine ekledi.

Başkan Dağdelen’den Açıklamalar