Merzifon TSO’da Girişimcilik Sertifikaları Sahiplerine Takdim Edildi Reviewed by Momizat on . 2018 yılı 1. Dönem Girişimcilik Kursuna katılıp kursu başarı ile bitiren 30 kişi Merzifon TSO’da düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar. Kursiyerlere sertik 2018 yılı 1. Dönem Girişimcilik Kursuna katılıp kursu başarı ile bitiren 30 kişi Merzifon TSO’da düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar. Kursiyerlere sertik Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Merzifon TSO’da Girişimcilik Sertifikaları Sahiplerine Takdim Edildi

Merzifon TSO’da Girişimcilik Sertifikaları Sahiplerine Takdim Edildi

Kursiyerlere sertikaların verildiği törende Başkan Dağdelen bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada “Ticaret ve Sanayi Odası olarak, gerek ülkemizin gerekse İlçemizin kalkınması için, girişimciliği ve girişimcilik eğitimlerini çok önemsiyoruz ki eğitimlerimiz daha sık aralıklarla yapılacaktır. Çünkü eğitime desteğimiz her alanda vardır.Eğitime yapılan yatırım asla zarar etmez, hem siz kazanırsınız hem biz hem de ülkemiz, en büyük sermaye eğitimli insan gücüdür. Kosgeb işbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerimizi pekiştirmek ve kursları daha sık yapmak hedefimizdir. Bu vesile ile girişimcilik eğitimin düzenlenmesinde Kosgeb İl Müdürümüz, Bayram Ali KUKUŞ, Eğitimlerimizi veren değerli Yrd. Doç Dr. Emrah KOPARAN Hocamıza ve Kursiyer arkadaşlarıma teşekkürlerimizi sunuyor, yeni girişimcilerimizin açacağı işletmelerin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.