Merzifon TSO Yönetimi, MHP’nin Yeni Yönetimine Başarılar Diledi Reviewed by Momizat on . Merzifon TSO Yönetimi, MHP'nin Yeni Yönetimine Başarılar Diledi Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Dağdelen ve Yönetim, MHP Merzifon İlçe Teşkilatı Merzifon TSO Yönetimi, MHP'nin Yeni Yönetimine Başarılar Diledi Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Dağdelen ve Yönetim, MHP Merzifon İlçe Teşkilatı Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Merzifon TSO Yönetimi, MHP’nin Yeni Yönetimine Başarılar Diledi

Merzifon TSO Yönetimi, MHP’nin Yeni Yönetimine Başarılar Diledi

Merzifon TSO Yönetimi, MHP’nin Yeni Yönetimine

Başarılar Diledi

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Dağdelen ve Yönetim, MHP Merzifon İlçe Teşkilatını yeni yerinde ziyaret etti.

Ocak ayının son haftası yapılan seçimle göreve gelen Hüseyin Saka ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Dağdelen MHP İlçe Yönetimine başarılar diledi. Başkan Dağdelen; “Yeni binanızı da çok beğendik Allah başarılı çalışmalar yapmayı nasip etsin. Siyasi partiler ülkemizin olmazsa olmazı. MHP köklü bir parti. Memleketimiz için çalışacağınıza canı gönülden inanıyoruz. Memleketimiz zor günlerden geçiyor. Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Hepimizin amacı memleketimizi ön plana çıkarmak. 2018’de Merzifon’un önü daha da açılacak” dedi.

Misafirlere geldikleri için teşekkür eden Hüseyin Saka, bu nazik ziyaret için memnuniyetlerini dile getirdi. MHP olarak bölgemiz ve ülkemiz için yapılacak her işte taşın altına ellerini koyacaklarının altını çizdi.