Merzifon TSO Yeni Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı Reviewed by Momizat on . Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yeni Hizmet Binasının Açılışı, T.O.B.B. Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun katılımı ile gerçekleşti. Merzifon TSO Başkanı Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yeni Hizmet Binasının Açılışı, T.O.B.B. Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun katılımı ile gerçekleşti. Merzifon TSO Başkanı Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Merzifon TSO Yeni Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı

Merzifon TSO Yeni Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yeni Hizmet Binasının Açılışı, T.O.B.B. Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun katılımı ile gerçekleşti. Merzifon TSO Başkanı Dursun DAĞDELEN’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine ayrıca Amasya AK Parti Milletvekili Naci Bostancı, Merzifon Kaymakamı Dr. Ozan BALCI, Merzifon Belediye Başkanı  Alp KARGI, Amasya TSO Başkanı Murat KIRLANGIÇ ve siyasi parti temsilcileri katıldılar.

Merzifon TSO Hizmet Binasının açılışı öncesi çevre odalara da ziyaretlerde bulunan HİSARCIKLIOĞLU, Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binasının da açılışını gerçekleştirdikten sonra Gümüşhacıköy TSO’ya da ziyarette bulundu.

Merzifon TSO Hizmet Binasının açılışından sonra Odanın Konferans salonunda konuşan M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, tüm katılımcılara teşekkür etti. Merzifon’un hak ettiği yere geldiğinin vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Merzifon Havaalanınının Uluslararası olması gerektiğini vurguladı.

Merzifon TSO Başkanı Dursun DAĞDELEN yaptığı konuşmada Oda hakkında bilgi verdikten sonra yapılan projeler hakkında bilgi verdi. Gelecek yıl “Sanayi Anlamında Orta Karadeniz’in Başkenti” olmak için söz veren Dağdelen, Merzifon’a yapılacak olan Üniversite ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.