Merzifon TSO Metal Metalurji Çalıştayına Ev Sahipliği Yaptı Reviewed by Momizat on . Merzifon TSO Metal Metalurji Çalıştayına Ev Sahipliği Yaptı Samsun da  açılacak olan ve 7.5 milyon Avro dev bütçeli ve tamamlandığında Karadeniz Bölgesi’nin ilk Merzifon TSO Metal Metalurji Çalıştayına Ev Sahipliği Yaptı Samsun da  açılacak olan ve 7.5 milyon Avro dev bütçeli ve tamamlandığında Karadeniz Bölgesi’nin ilk Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Merzifon TSO Metal Metalurji Çalıştayına Ev Sahipliği Yaptı

Merzifon TSO Metal Metalurji Çalıştayına Ev Sahipliği Yaptı

Samsun da  açılacak olan ve 7.5 milyon Avro dev bütçeli ve tamamlandığında Karadeniz Bölgesi’nin ilk Metal Metalurji  ve Kalibrasyon Laboratuvarı olma özelliğini taşıyacak olan Samsun  Metal Metalürji ve Kalibrasyon Laboratuvarı kurulması kapsamında Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde düzenlenen çalıştay Odamız Konferans Salonunda gerçekleşti.

Merzifon ilçemizde bulunan Metal ve metal işleme sanayinde; İnovasyon, AR-GE, Şatış ve ihracat konularında faaliyet gösteren firmalara yönelik çalıştay Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Çalıştaya konuşmacı olarak Prof. Dr. Celal Zaim Çil, Mehmet Buğra Sofuoğlu, Elif Alagil, Damla Özden Koç ve Oğuzhan Acar katıldılar.

Çalıştay da, Odak Grubu Toplantılarından gelen fikirler üzerinden hareketle, “Bölgedeki İşletmelerin İnovasyon Kapasiteleri ve Rekabetçiliklerinin Geliştirilmesi için neler yapılmalıdır?” sorusunun yanıtı katılımcılarla karşılıklı soru cevap şeklinde arandı.

Tüm firmaların ilgili personellerinin katılımı ile gerçekleşen çalıştay soru cevap kısmından sonra son buldu.