Merzifon TSO Başkanı Dursun DAĞDELEN’e ziyaretler devam ediyor. Reviewed by Momizat on . Merzifon TSO Başkanı Dursun DAĞDELEN'e ziyaretler devam ediyor. Amasya CHP Milletvekili Mustafa TUNCER ve Merzifon CHP İlçe Başkanı Ali Ekber ERDOĞAN ve akabind Merzifon TSO Başkanı Dursun DAĞDELEN'e ziyaretler devam ediyor. Amasya CHP Milletvekili Mustafa TUNCER ve Merzifon CHP İlçe Başkanı Ali Ekber ERDOĞAN ve akabind Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Duyurular » Merzifon TSO Başkanı Dursun DAĞDELEN’e ziyaretler devam ediyor.

Merzifon TSO Başkanı Dursun DAĞDELEN’e ziyaretler devam ediyor.

Amasya CHP Milletvekili Mustafa TUNCER ve Merzifon CHP İlçe Başkanı Ali Ekber ERDOĞAN ve akabindeki heyet, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN’i makamında ziyaret edip yeni görevinde başarılar dilediler. Merzifon ekonomisinin gelişmesi ve bölgede yükselen bir güç olma özelliğini devam ettirmesi için Sayın Vekilimizden destek talebinde bulunan Dağdelen, bu nazik ziyaret için misafirlere teşekkür etti.

Ayrıca Merzifon Meslek Okulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Arif GÖK ve akabindeki heyet de Sayın Dursun Dağdelen’i ziyaret edip başarılar dilediler.