MERZİFON TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN ANKARA ÇIKARMASI Reviewed by Momizat on . Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasından Ankara Çıkarması Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizin katılımı ile 11 Ocak 2016 Çarşamba Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasından Ankara Çıkarması Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizin katılımı ile 11 Ocak 2016 Çarşamba Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » MERZİFON TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN ANKARA ÇIKARMASI

MERZİFON TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN ANKARA ÇIKARMASI

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasından

Ankara Çıkarması

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizin katılımı ile 11 Ocak 2016 Çarşamba günü bir takım temaslarda bulunmak amacı ile Ankara’ya gidilmiştir. Merzifon TSO olarak gerçekleştirdiğimiz Ankara ziyaretinde ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda birçok temasta bulunulmuştur.

Ankara ziyaretimizin ilk ayağında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi ziyaret edilerek, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Sayın İsmet BÜYÜKATAMAN ile görüşülmüş olup, İlçemizin sorunları dile getirilerek çözümlenmesi için ikili görüşmelerde bulunulmuştur. Ziyarete Merzifon MHP İlçe Başkanı Faruk KAYALARLI’da katılmıştır.

Ziyaretin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisine geçilmiş olup, CHP Amasya Milletvekili Sayın Mustafa TUNCER,  Ak Parti Amasya Milletvekili Sayın Haluk İPEK ve MHP Samsun Milletvekili, MHP Grup Başkan Vekili Erhan USTA İle görüşülerek Merzifonumuzun sorunları dile getirilmiş ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Görüşmelerde;

• Merzifon İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fakülte binasının yapılması ve geçiş sürecinde Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilen Özel kolejin Fakülteye tahsis edilerek, 2017-2018 Eğitim Öğretim Döneminde öğrenci kabul edilmesi taleplerimiz,

• Merzifon Organize Sanayi Bölgesinde Organize’ye giriş için bir yonca kavşak yapılması talebimiz

• Mevcut Merzifon Organize Sanayi Bölgemiz Genişleme çalışmaları tamamlanan bölümlerin istimlâk ödemelerinin hızlandırılması

• Merzifon’un Su Problemini çözecek olan ve yıllardır çözümü beklenen Bakırçay projesi gibi konular dile getirilmiştir.

Ardında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu ziyarete edilerek Merzifon Ticaret ve Sanayi Odamız’ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verilerek Ekonomik konularda fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Ziyaretlerimiz esnasında yapılan temasların en yüksek faydayı sağlaması için emeklerini esirgemeyen Merzifon Ak Parti İlçe Başkan Hasan Çilez ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda Merzifon Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Serdar Demir’e, Merzifon CHP İlçe Başkanı ve aynı zamanda Meclis Üyemiz Sayın Ali Ekber Erdoğan’a,  Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Başkanımız Sayın Mustafa Atak’a, Merzifon Belediye Başkanı Sayın Alp KARGI’ya sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bölgemiz adına çok yararlı olduğunu düşündüğümüz temaslarımızın hem ülkemiz hem de şehrimiz için güzel gelişmelere kapı aralamasını temenni ediyor ve yılmadan, usanmadan Merzifon’u geleceğin lokomotif şehri yapmak için çalışmaya devam edeceğimizin altını çiziyoruz.

Ankara Temaslarımızdan Objektiflerimize Yansıyanlar