Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasında yeni görev dağılımı Reviewed by Momizat on . Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasında yeni görev dağılımı gerçekleşti Merzifon Ticaret ve Sanayi Odamızın boşalan yönetim kadrosu için seçimler 11.11.2016 tarihin Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasında yeni görev dağılımı gerçekleşti Merzifon Ticaret ve Sanayi Odamızın boşalan yönetim kadrosu için seçimler 11.11.2016 tarihin Rating:
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasında yeni görev dağılımı

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasında yeni görev dağılımı

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasında yeni görev dağılımı gerçekleşti

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odamızın boşalan yönetim kadrosu için seçimler 11.11.2016 tarihinde odamız Meclis Toplantı salonunda yapıldı. Odalar ve Borsalar  seçim usul ve yönetmeliği gereği boşalan kadrolara yedek üyeler getirilmiş ve yönetim kurulumuz; Dursun Dağdelen, Ender Basmacı, Bülent Uzun, Serdar Demir, Hayati Gökçegöz, Namık Cangül  ve Mehmet Çelikörs olarak belirlenmişti.

merzifon ticaret ve sanayi odası yeni yönetim kurulu üyeleri.JPG (2)

Daha sonra yapılan seçimlerde ise görev dağılımı; Yönetim Kurulu Başkanı  Dursun Dağdelen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Namık Cangül ve Serdar Demir olarak seçildi. İlk basın toplantısını yapan yeni yönetim kurulumuz, görev dağılımı ile ilgili basın mensuplarını bilgilendirten sonra sonra bölgemiz ve ülkemiz adına iyi ve kaliteli işlerin altına imza atacaklarını belirttiler. Daha sonra fotoğraf çekimi ile toplantıya son verdiler.

merzifon ticaret ve sanayi odası yeni yönetim kurulu üyeleri

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine başarılar diler hem Merzifonumuz hem de bölgemiz için hayırlı olmasını temenni ederiz.

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası

Basın Bürosu