Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret Reviewed by Momizat on . Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Dağdelen Meclis Başkanı Mustafa ATAK, Yönetim Kurulu ve Meclis'den oluşan heyet ile birlikte TOBB Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Dağdelen Meclis Başkanı Mustafa ATAK, Yönetim Kurulu ve Meclis'den oluşan heyet ile birlikte TOBB Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Dağdelen Meclis Başkanı Mustafa ATAK, Yönetim Kurulu ve Meclis’den oluşan heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Dursun Dağdelen ziyarete ilişkin değerlendirmede, “Rifat Bey’in kendisi ile ilgili arkasında olduğumuzu kendisinin tekrar Başkan olmasını arzuladığımızı ve yeni seçilmiş meclisteki ve yönetimdeki arkadaşlarımızı tanıtmak için buradayız.Gelecek için projelerimizi kendisine aktardık.Merzifon için uğraş verip, bir şeyler yapmaya, tacirlerimizin önünü açmak adına daha güzel bir Merzifon oluşturmak için, ekibimizle, arkadaşlarımızla hizmet için çalışacağız Sağ olsunlar bizimle bu konuda Rıfat Bey de çok ilgilendiler. Tekrar onu TOBB Başkanı olarak görmek istiyoruz” dedi.Merzifon da yapılacak olan Temetaik Lise hakkında istişarelerde bulundular ve yerli ve milli otomobil hakkında görüştüler.

Ziyaret hatıra fotoğrafı ile sona erdi.