Merzifon Rüzgarı İçin Yatırımcısını Aradı Reviewed by Momizat on . Amasya Üniversitesi, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası, Merzifon Belediyesi, Merzifon Organize Sanayi Bölgesi ve MBC Yenilenebilir Enerji A.Ş. tarafından ortakla Amasya Üniversitesi, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası, Merzifon Belediyesi, Merzifon Organize Sanayi Bölgesi ve MBC Yenilenebilir Enerji A.Ş. tarafından ortakla Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » Merzifon Rüzgarı İçin Yatırımcısını Aradı

Merzifon Rüzgarı İçin Yatırımcısını Aradı

f.altınay

Amasya Üniversitesi, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası, Merzifon Belediyesi, Merzifon Organize Sanayi Bölgesi ve MBC Yenilenebilir Enerji A.Ş. tarafından ortaklaşa düzenlenen “Merzifon Rüzgarı Yatırımcısını Bekliyor” başlıklı konferans sona erdi. Konferansta konuşan Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fatih ALTINAY; rüzgarın Merzifon için önemine vurgu yaparken, geleceğin enerji kaynağı olacak olan rüzgar enerjisine dikkat çekti. Tüm yatırımcıları Merzifona davet eden Sayın Altınay , rüzgar enerjisi ile ilgili hem küresel ölçekte hem bölgesel ölçekte istatistiki bilgilere de yer verdi. Dünyanın artık bu enerji türüne kayıtsız kalmadığı günümüzde, bölgesinde öncü olan Merzifonun da kayıtsız kalmayacağını dile getiren Altınay, tüm katılımcılara ve Akademisyenlere teşekkür etti.