Merzifon Havaalanı Müdürü Sayın Çıldır’dan hem ziyaret hem müjde bir arada Reviewed by Momizat on . Merzifon Havaalanı Müdürü Sayın Çıldır'dan hem ziyaret hem müjde bir arada Merzifon Havaalanı Müdürü İbrahim Çıldır, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Dağd Merzifon Havaalanı Müdürü Sayın Çıldır'dan hem ziyaret hem müjde bir arada Merzifon Havaalanı Müdürü İbrahim Çıldır, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Dağd Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » Merzifon Havaalanı Müdürü Sayın Çıldır’dan hem ziyaret hem müjde bir arada

Merzifon Havaalanı Müdürü Sayın Çıldır’dan hem ziyaret hem müjde bir arada

Merzifon Havaalanı Müdürü İbrahim Çıldır, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Dağdelen’i makamında ziyaret edip yeni görevi için hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ayrıca Merzifon Havaalanı için müjdeli haberler de veren Sayın Çıldır çok yakın bir zamanda daha geniş kapsamlı seferlerin hem Merzifon’un hem de çevre il ve ilçelerin hizmetine sunacaklarını bildirdi.

“Merzifon’a en iyi hizmeti sunmak” diyerek bu göreve talip olduklarını belirten Sayın Dağdelen ise; “Merzifon için tüm kurum ve kuruluşlar nezdinde işbirliğini önceliğimiz olarak belirledik. Bu amaçla en iyi hizmeti ancak kurumlar arası işbirliği ile yapabiliriz” dedi. Sayın Çıldır’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.