Merzifon Dokumasında Avrupa İzleri Projemiz Tamamlandı. Reviewed by Momizat on . Odamızın hazırladığı ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından geçtiğimiz yıl kabul edilen Merzifon Dokumasında Avrupa Çizgileri adlı PLM projesinin 12 aylık hazırlık Odamızın hazırladığı ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından geçtiğimiz yıl kabul edilen Merzifon Dokumasında Avrupa Çizgileri adlı PLM projesinin 12 aylık hazırlık Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » Merzifon Dokumasında Avrupa İzleri Projemiz Tamamlandı.

Merzifon Dokumasında Avrupa İzleri Projemiz Tamamlandı.

Odamızın hazırladığı ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından geçtiğimiz yıl kabul edilen Merzifon Dokumasında Avrupa Çizgileri adlı PLM projesinin 12 aylık hazırlık ve uygulama süreci 10 temmuz 2014 itibariyle tamamlandı. Proje kapsamı hazırlık sürecinde, katılımcılar bilgisayar destekli çizim eğitimi ve  İngilizce dil eğitimlerini tamamlayarak  Almanya Dorsten şehrine ve Hollanda Roterdam şehrine 3 haftalık staj eğitimi için yola çıktılar. Hareketlilik sonunda, yurtdışı proje ortağı eğitim kurumlarından başarıyla sertifikalarını alan katılımcılar şimdi projenin yaygınlaştırma çalışmalarıyla gündeme geliyorlar.  İlçedeki tüm ilk ve orta dereceli okullarımızın müdürleri ile projelerle ilgilenen eğitimcilerin katıldığı büyük çaplı 2 toplantıyla projelerin başlangıcından bitimine tüm ayrıntılarıyla iyi bir uygulama örneği teşkil etti. Toplantının kapanışında ise projede emeği geçen başta ilçe kaymakamı Sayın Mehmet Fatih GEYİM’e, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih ALTINAY’a ve Merzifon Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Sayın Sedat ÇİN’e de teşekkürlerini sunan proje tanıtım ekibi, tüm toplantı katılımcılarına Merzifon Dokuması ve proje adına yaptıkları afiş ve broşürleri dağıtarak teşekkür etti.