Merzifon Dış Ticaret Semineri İle Dünyaya Açılmanın Sinyallerini Verdi Reviewed by Momizat on . Ekonomi Bakanlığı ve TOBB koordinasyonunda, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonu ve ev sahipliğinde 11.10.2016 tarihinde Dış Ticaret Bilgilendirme Ekonomi Bakanlığı ve TOBB koordinasyonunda, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonu ve ev sahipliğinde 11.10.2016 tarihinde Dış Ticaret Bilgilendirme Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Merzifon Dış Ticaret Semineri İle Dünyaya Açılmanın Sinyallerini Verdi

Merzifon Dış Ticaret Semineri İle Dünyaya Açılmanın Sinyallerini Verdi

Ekonomi Bakanlığı ve TOBB koordinasyonunda, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonu ve ev sahipliğinde 11.10.2016 tarihinde Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri düzenlendi. Seminerde; İhracatta uygulanan destek programları ile destek kapsamında izlenecek yollar, Türk Eximbank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları konuları ile ilgili konunun uzmanları tarafından bilgilendirici sunumlar yapıldı.

dış ticaret bilgilendirme semineri

Seminerde Ekonomi Bakanlığından İhracatı Geliştirme Uzmanı Ümit ATEŞAĞAOĞLU ile Türk Exim Bank’tan Uzman Münevver Kaplan AKAR yaptıkları sunumlar ile hem ihracatçı firmalara hem de tüm katılımcılara Dış Ticareti ilgilendiren destekler ve krediler ile ilgili bilgi paylaşımında bulundular.

Odamız Konferans Salonunda gerçekleşen seminerde bölgemizdeki mevcut ihracatı geliştirmek ve bölgenin kapasitesine uygun stratejik ihraç planları ile mevcut ihracat hacmini arttırmak amaçlanmıştır. İhraç potansiyeli olan firmaların dışında henüz ihraç yapmamış veya ihraç yapma potansiyeli olmayan firmaları da bu kapsamda destekleme amacı taşıyan seminer, hem bölgemiz hem de ülkemiz adına yeni kapılar aralayacaktır.

Seminerde Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dursun Dağdelen, Meclis Başkanı Mustafa Atak ve Yönetim kurulu üyelerimiz, sanayici iş adamlarımız ve müteşebbislerimiz hazır bulundular. Seminerin açılış konuşmasını yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dursun DAĞDELEN kısaca; “Ülkemizin 2023 hedeflerine uygun olarak bölgemizin toplam ihracat potansiyelini arttırmak ana hedeflerimiz arasındadır. Bu amaçla dış ticaretin gelişmesi için sağlanan desteklerin bilinmesi, arttırılması ve pekiştirilmesi büyük önem arz etmektedir. Bu vesile ile seminerin üyelerimiz adına yararlı olmasını dilerim” dedi.

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizi her konuda desteklemeye devam edeceğimizi belirtir daha nice seminer ve konferanslarda buluşmayı dileriz.

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası
Basın Bürosu