KAYMAKAM DR. OZAN BALCI’dan DAĞDELEN’E VEDA ZİYARETİ Reviewed by Momizat on . Kaymakamımız Sayın Dr. Ozan BALCI Diyarbakır Kayapınar'daki yeni görevi öncesinde Odamıza veda ziyaretinde bulundu. Özverili çalışmaları ve ilçemize birçok alan Kaymakamımız Sayın Dr. Ozan BALCI Diyarbakır Kayapınar'daki yeni görevi öncesinde Odamıza veda ziyaretinde bulundu. Özverili çalışmaları ve ilçemize birçok alan Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » KAYMAKAM DR. OZAN BALCI’dan DAĞDELEN’E VEDA ZİYARETİ

KAYMAKAM DR. OZAN BALCI’dan DAĞDELEN’E VEDA ZİYARETİ

Kaymakamımız Sayın Dr. Ozan BALCI Diyarbakır Kayapınar’daki yeni görevi öncesinde Odamıza veda ziyaretinde bulundu. Özverili çalışmaları ve ilçemize birçok alanda sunduğu katkılarla kısa sürede hemşehrilerimizin gönlünde taht kuran, kamu daireleri arasında sağladığı ahenkle başarılı çalışmalara imza atan Kıymetli Kaymakamımız Sayın Dr. Ozan BALCI’ya şehrimize sunduğu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sunan DAĞDELEN Sn. Dr. Ozan BALCI’ya  yeni görevinde başarılar dileklerini iletti.