İstanbul Fuarı Dönüş Basın Açıklaması.. Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_838" align="aligncenter" width="800"] İstanbul Fuarı Hatırası[/caption] 14 – 18 Mart 2012 Tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde dü [caption id="attachment_838" align="aligncenter" width="800"] İstanbul Fuarı Hatırası[/caption] 14 – 18 Mart 2012 Tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde dü Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » İstanbul Fuarı Dönüş Basın Açıklaması..

İstanbul Fuarı Dönüş Basın Açıklaması..

İstanbul Fuarı Hatırası

14 – 18 Mart 2012 Tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenecek olan 24.Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı,Dekoreks 2.Aydınlatma Mobilya Fuarı Kıtchen World 8.Uluslararası Mutfak Banyo Mobilyaları ve Ankastre Cihazlar Fuarı Aynı tarihler arasında Tüyap Fuar Merkezinde düzenlendiğinden Odamız 4,5,8.Meslek Gruplarında Bu konularda faaliyette bulunan üyelerimiz 16 Mart 2012 Cuma Günü Uçakla Sabah İstanbul’a hareket etmiş,ve Fuar ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra Aynı akşam tekrar uçakla Merzifon’a gelmişlerdir.

Fuara Katılan Odamız Üyesi KARE YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT ZEMİN ETÜDÜ EMLAK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Ortağı Mehmet PAÇACIOĞLU’da fuara firmasını temsilen katılmış olup, Fuar sonrası Odamız’ı ziyaret ederek Fuarın çok başarılı olduğunu Türkiyenin en büyük üretim yapan firmalarının standlarını bir arada görmemizin Ürün yelpazelerini katalog’dan ziyade görerek dokunarak incelemenin ve Firma yetkilileri ile bire bir görüşmelerin büyük bir kazanç olduğunu söyledi. Kişisel olarak fuara katılımın zorluğunun yanı sıra Odamız’ın yapmış olduğu gibi daha önceden programlı organizasyonlar ile katılmanın hem ilçe Esnafı ile kaynaşma ortamı oluşması,hem de birlikte hareket etmenin faydaları gibi güzel olanakların sağlanmasından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.Ayrıca Uçak biletlerinin ve Fuar alanına ulaşımda Odanın yapmış olduğu organizasyonun çok başarılı bulduğunu söyleyerek bu hizmetten dolayı Odamız Yönetim Kuruluna ve çalışanlarına ayrıca teşekkür etmiştir.

Odamız Olarak fuara katılan üyelerimize hoş geldiniz der,İşlerinde başarılar dileriz.

Fatih ALTINAY
Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası