İLÇEMİZ KAYMAKAMI OZAN BALCI’NIN ODAMIZA ZİYARETİ Reviewed by Momizat on .   15 Eylül 2015 tarihi itibariyle İlçemizdeki görevine başlayan İlçemiz Kaymakamı Ozan BALCI, Odamıza ziyarette bulundular. 21 Ekim Çarşamba günü ziyaretin   15 Eylül 2015 tarihi itibariyle İlçemizdeki görevine başlayan İlçemiz Kaymakamı Ozan BALCI, Odamıza ziyarette bulundular. 21 Ekim Çarşamba günü ziyaretin Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » İLÇEMİZ KAYMAKAMI OZAN BALCI’NIN ODAMIZA ZİYARETİ

İLÇEMİZ KAYMAKAMI OZAN BALCI’NIN ODAMIZA ZİYARETİ

1 2 3

15 Eylül 2015 tarihi itibariyle İlçemizdeki görevine başlayan İlçemiz Kaymakamı Ozan BALCI, Odamıza ziyarette bulundular. 21 Ekim Çarşamba günü ziyaretini gerçekleştiren Sayın BALCI, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih ALTINAY ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Görüşmede Merzifon’un ticaretinin ve sanayisinin geçmişi ve geleceği hakkında bilgiler alan Sayın BALCI, Ticaret Odasının yeni hizmet binasını da gezdi. Ziyareti esnasında yeni hizmet binasına ait bilgilerde alan Sayın BALCI, odamız yönetimine ve çalışanlarına başarılar diledi.