Hüseyin Ünsal’dan Merzifon TSO’ya Ziyaret Reviewed by Momizat on . Merzifon Belediyesi Eski Başkanı Yasın Hüseyin Ünsal Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu. 23 yasama yılı CHP Milletvekili, Merzifon Eski Beledi Merzifon Belediyesi Eski Başkanı Yasın Hüseyin Ünsal Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu. 23 yasama yılı CHP Milletvekili, Merzifon Eski Beledi Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Hüseyin Ünsal’dan Merzifon TSO’ya Ziyaret

Hüseyin Ünsal’dan Merzifon TSO’ya Ziyaret

Merzifon Belediyesi Eski Başkanı Yasın Hüseyin Ünsal Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu. 23 yasama yılı CHP Milletvekili, Merzifon Eski Belediye Başkanı, Yeni Merzifon Yapı Kooperatifleri Birliği Başkanı, Türkiye Kent Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ünsal ziyaretleri esnasında Merzifon TSO Başkanı Dursun Dağdelen’den Odanın hizmetleri ve ileriye dönük projeleri hakkında bilgi aldı.