Gümüşhacıköy TSO’dan destek ziyareti; Her türlü işbirliğine hazırız Reviewed by Momizat on . Gümüşhacıköy TSO'dan destek ziyareti; Her türlü işbirliğine hazırız Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı Can Keleş, Meclis Başkanı Musa A Gümüşhacıköy TSO'dan destek ziyareti; Her türlü işbirliğine hazırız Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı Can Keleş, Meclis Başkanı Musa A Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Gümüşhacıköy TSO’dan destek ziyareti; Her türlü işbirliğine hazırız

Gümüşhacıköy TSO’dan destek ziyareti; Her türlü işbirliğine hazırız

Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı Can Keleş, Meclis Başkanı Musa Alpaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ali Civek, Ali Atal, Haydar Yüksel, Hamza Bahar ve Genel Sekreter Tamer Kısa Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundular. Başkan Dursun Dağdelen ile görüşen Gümüşhacıköy Oda Yönetimi kurumlar arası işbirliğine vurgu yaparak bölgemizin kalkınması adına her türlü işbirliğine hazırız dedi.