GELENEKSEL 4. İFTAR YEMEĞİMİZ BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ Reviewed by Momizat on .   Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası 4. Geleneksel İftar programını 03.07.2014 Cuma günü Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesislerinde gerçekleştirmiştir. İftara Mer   Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası 4. Geleneksel İftar programını 03.07.2014 Cuma günü Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesislerinde gerçekleştirmiştir. İftara Mer Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » GELENEKSEL 4. İFTAR YEMEĞİMİZ BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

GELENEKSEL 4. İFTAR YEMEĞİMİZ BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

222 111 333 444

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası 4. Geleneksel İftar programını 03.07.2014 Cuma günü Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesislerinde gerçekleştirmiştir. İftara Merzifon Belediye Başkanı Alp KARGI, Garnizon Komutanı R. Sami ÖZATAK , Meslek Yüksekokulu Müdürü Asım ÇOBAN, bölge Ticaret Odaları Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları ve çok sayıda işadamı katıldı.

Program sonrası konuşma yapan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih ALTINAY; katılımcıların ramazan ayını tebrik ettikten sonra bölgemizde yaşanan sıkıntılara değindi. Arap Baharı diye başlayan olayların İslam dünyasını ateşe dönüştürdüğünü ve felaketin kapımıza dayandığının altını çizdi. Türkiye ekonomisine de değinen Altınay, yanlış yapılar üzerine inşa edilen Türkiye Ekonomisinin eninde sonunda hüsranla sonuçlanacağını belirtti. Eğitim alanında yaşanan sıkıntılardan ve demokrasinin ülkeye daha çok yerleşmesi gerektiğinden bahseden Altınay, OSB genişleme çalışmalarından da söz etti.

Programa çok sayıda katılımın olduğu dikkat çekerken Üyeler, böyle programların aksatılmadan her yıl yapılması gerektiğini, birlik-beraberlik ve tanışma-kaynaşma için bu tür programların yararlı olduğunu dile getirdiler.