Geleneksel Amasya İli Ticaret ve Sanayi Odaları 2. Ortak Akıl Toplantısı Reviewed by Momizat on . Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde 2014 yılı Amasya İli Ticaret ve Sanayi Odaları Ortak Akıl Toplantısının ikincisi tertip edildi. Merzifon Ti Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde 2014 yılı Amasya İli Ticaret ve Sanayi Odaları Ortak Akıl Toplantısının ikincisi tertip edildi. Merzifon Ti Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » Geleneksel Amasya İli Ticaret ve Sanayi Odaları 2. Ortak Akıl Toplantısı

Geleneksel Amasya İli Ticaret ve Sanayi Odaları 2. Ortak Akıl Toplantısı

site resim

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde 2014 yılı Amasya İli Ticaret ve Sanayi Odaları Ortak Akıl Toplantısının ikincisi tertip edildi. Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih ALTINAY’ın başkanlığında, Merzifon TSO,  Amasya TSO, Gümüşhacıköy TSO ve Suluova TSO’nun Yönetim Kurulu Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve meclis başkanlarının da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Amasya ve bölge ekonomisinin gelişmesindeki sorun ve engellerin neler olduğu ve bu konular hakkında nelerin yapılabileceği konusunda fikirler öne sürüldü.

Açılış konuşmasını yapan Merzifon T.S.O. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fatih ALTINAY; Bölge Ekonomisinin kalkınmasında önemli yeri olacak olan “Ortak Akıl Toplantılarının” 2.sine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu, bu ve benzeri projelere her zaman desteklerinin devam edeceğinin altını çizdi. Gayet yararlı geçen toplantıda bölge Odaları, hem kendi ilçelerindeki hem de bölgedeki sorunlara tek tek değinilmesi ve ortak adımlar atılması gerektiğinin ve bu birlik ve beraberliğinin her zaman devam etmesi temennisinde bulundurlar. Bölgesel sorunların tek tek ele alındığı toplantı 3. Ortak Akıl Toplantısının  Suluova Ticaret Odasının ev sahipliğinde toplanmasına karar verilerek son buldu.