ESKİŞEHİR TİCARET ODASI BAŞKANI METİN GÜLER’DEN DAĞDELEN’E ZİYARET Reviewed by Momizat on . Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Güler Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Metin GÜLER Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuru Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Güler Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Metin GÜLER Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuru Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » ESKİŞEHİR TİCARET ODASI BAŞKANI METİN GÜLER’DEN DAĞDELEN’E ZİYARET

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI BAŞKANI METİN GÜLER’DEN DAĞDELEN’E ZİYARET

Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Güler Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Metin GÜLER Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dursun DAĞDELEN’i ziyaret etti.

Merzifon’un tarihi,jeopolitik konumu,yatırımları,gelişmekte olan altyapısı ve ekonomisi hakkında bilgi veren DAĞDELEN  büyümekte ve gelişmekte olan organize sanayimiz içinde Sn. GÜLER’den destek istedi. Güler Şirketler Grubu olarak değerlendirmelerde bulunacağını belirten Sn. GÜLER kardeş oda olarak da Eskişehir Ticaret Odası Olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Eskişehir Ticaret Odası Akademi olarak üyelere verilen eğitimlerden  Merzifon TSO üyelerininde faydalanabilmesi için çalışmalara başlandı.