Engelliler Günü Bir Etkinlikle Kutlandı Reviewed by Momizat on . Merzifon'da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında engelli öğrenciler ve vatandaş mehter takımı eşliğinde Cumhuriyet Caddesi'nden İlçe Meydanı Atatürk Anıtı Merzifon'da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında engelli öğrenciler ve vatandaş mehter takımı eşliğinde Cumhuriyet Caddesi'nden İlçe Meydanı Atatürk Anıtı Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Engelliler Günü Bir Etkinlikle Kutlandı

Engelliler Günü Bir Etkinlikle Kutlandı

Merzifon’da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında engelli öğrenciler ve vatandaş mehter takımı eşliğinde Cumhuriyet Caddesi’nden İlçe Meydanı Atatürk Anıtı önüne kadar yürüyüş gerçekleştirdi.

Merzifon Bedensel ve Zihinsel Engellilerle Yardımlaşma Derneğini organizatörlüğünde gerçekleştirilen yürüyüşe Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilciler ile Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Başkan Dursun Dağdelen katıldı.

Etkinlik kapsamında kortej yürüyüşü, çelenk sunumu ve konuşmaların ardından yemek ikramı verildi.