Ekonomi Bakanlığı Destek ve Faaliyetlerine İlişkin Bilgilendirme Toplantısı Reviewed by Momizat on . Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüsnü DİLEMRE başkanlığında 51 kişiden oluşan bir heyet, 23 ve 24’üncü Dönem Denizli Milletvekili Mehmet YÜKSEL’in iştirak Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüsnü DİLEMRE başkanlığında 51 kişiden oluşan bir heyet, 23 ve 24’üncü Dönem Denizli Milletvekili Mehmet YÜKSEL’in iştirak Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Ekonomi Bakanlığı Destek ve Faaliyetlerine İlişkin Bilgilendirme Toplantısı

Ekonomi Bakanlığı Destek ve Faaliyetlerine İlişkin Bilgilendirme Toplantısı

Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüsnü DİLEMRE başkanlığında 51 kişiden oluşan bir heyet, 23 ve 24’üncü Dönem Denizli Milletvekili Mehmet YÜKSEL’in iştiraki ile 02-03 Mart 2018 tarihleri arasında Samsun, Amasya ve Sinop illeri ile Merzifon ilçesinde yerleşik 80 firmayı ziyaret edecek.

Söz konusu ziyaretler, İhracat Genel Müdürü Volkan AĞAR, Avrupa Birliği Genel Müdürü Murat YAPICI, Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürü (v.) Mehmet Yurdal ŞAHİN Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler  Genel Müdürü Uğur ÖZTÜRK ile Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Zafer SOYLU başkanlıklarındaki 8 farklı çalışma grubu tarafından her bir ilde eş zamanlı olarak icra edilecek olup, firma ziyaretlerinin yanı sıra, 03 Mart 2018 tarihinde Saat 14:00 da Karadeniz İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği ile Merzifon Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonunda, Odamız üyesi firmaların temsilcilerinin katılımı ile Ekonomi Bakanlığı destek ve faaliyetlerine ilişkin Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek.

TARİH:03/03/2018 CUMARTESİ

SAAT   :14:00