Dursun DAĞDELEN’den 29 Ekim Mesajı Reviewed by Momizat on . Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükra Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükra Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Duyurular » Dursun DAĞDELEN’den 29 Ekim Mesajı

Dursun DAĞDELEN’den 29 Ekim Mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; Cumhuriyet’in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesi dileğiyle tüm Merzifon halkımızın Cumhuriyet Bayramının 94.  yılını Kutlularım.

Dursun DAĞDELEN

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı